Защо Онлайн Архивиране?

Това е причина номер 1 за загуба на данни. Един на всеки 10 хард диска се поврежда след първата година. Според тази статистика 1 от 2  ще се повреди за 5 годишен период.

Различни проучвания в глобалната мрежа показват, че вирусите причиняват 5% – 8% от цялата загуба на данни. Все по-често има атаки и от криптовируси. Те се характеризират с особено високо ниво на опасност за данните находящи се на заразеният компютър. Обикновено се използват от техните създатели за злонамерено криптиране на данните с цел получаване на определена сума, за да бъдат декриптирани. Единственото решение е архив на данните, преди заразяването и то при условие, че архивите не са били записани на заразения компютър. Според проучване, приблизително един от всеки двама човека губят данни всяка година.

Замислете се колко често хората стават жертва на кражба на преносим компютър или пък те самите са го забравили на летището, в таксито.

Друг основен фактор поради, който  често се губят данни. Може би бутона DELETE е много голям, но всички сме го правили.

Всеки ден някой губи част или цялата информация съхранявана в компютъра си. Причините – заразяване с вируси, хардуерни повреди, неволно изтриване, кражба и много други. Нисет-АрхивПро архивира важните за Вас папки и файлове и ги съхранява в облака. Ако някога загубите данните си, ще можете да възстановите всички файлове лесно от архив.

Съхраняването на архиви на компютъра, на който работите, не Ви защитава от загуба на данни при заразяване с вирус или повреда на твърдия диск. Макар че има много начини за да архивирате вашите файлове, онлайн архивирането е лесно, отнема по-малко време, и е по-евтино.

За ежедневното създаване на архиви и записването им на външен носител ( CD, DVD, външен диск) е необходимо да отделяте от Вашето време. Вероятно често нямате време за архивиране и го отлагате с надеждата, че няма да възникне проблем. Нисет-АрхивПро може да бъде настроен да архивира всички ваши данни по график, така че не трябва да отделяте от Вашето време за създаване на архиви.

За създаването на сигурно хранилище за Вашите архиви е необходима инвестиция на време и средства, която рязко нараства с увеличаване на архивите. От друга страна за поддръжката на тази техника е необходимо квалифициран специалист.

© 2015 sCloud.BG. All Rights Reserved. Designed By Smart IT